Народни парламент > Вести > Августовска Отворена врата за удружења у Народном парламенту

Августовска Отворена врата за удружења у Народном парламенту

Ресурс центар за ОЦД у Србији

„Народни парламент“ сваке прве среде у месецу удружењима отвара своја врата за саветовање из најразличитијих области рада организација цивилног друштва (ОЦД).

Препознајемо напоре које удружења свакодневно чине како би своју заједницу учинили бољом и знамо са којим изазовима се удружења сусрећу  у свом раду. Зато и организујемо „Отворена врата“ – прилику да представници удружења сваке прве среде у месецу остваре контакт „лицем у лице“ са експертима „Ресурсног центра за организације цивилног друштва у Србији„, те потраже и добију савет на било коју тему од значаја за рад удружења.

Тема августовских „Отворених врата“ која организује Удружење „Народни парламент“ биће: регистрација и обављање привредне делатности удружења. „Отворена врата“ у биће одржана у среду, 7. августа 2019. године, у временском периоду од 10.00 до 14.00, у канцеларији Удружења „Народни парламент“ у Лесковцу, Илије Стреле 3а. Претходна регистрација на догађај није неопходна. Дођите, очекујемо вас!

*Организатор није у могућности да плати путне трошкове учесницима

„Отворена врата“ се организују у оквиру непрофитног пројекта „Ресурс центар за организације цивилног друштва у Србији“ подржаном од стране Европске Уније. Улогу ресурс центара врше Грађанске иницијативе у сарадњи са партнерским организацијама, локалним ресурс центрима: БУМ Бечеј, Форца Пожега и Народним парламентом, kao и осталим партнерима: Траг фондација, Србија у покрету, Центар за социјалну политику и Каталист Балкан.

%d bloggers like this: