Komercijalna konsultantska podrška za obezbeđivanje podsticajnih sredstava/donacija iz IPARD II programa za poljoprivredu.

Mi imamo više od 20 godina iskustva u izradi projekata, obezbeđivanju donacija i realizaciji programa finansiranih iz različitih fondova Evropske Unije, kao i fondova brojnih drugih donatora. Obezbedili smo finansijska sredstva i implementirali više od 150 projekata finansiranih iz donacija. Takođe, imamo po mnogo čemu jedinstveno iskustvo u organizaciji edukacija za izradu biznis planova i edukaciji o brojnim drugim temama iz oblasti podrške razvoju preduzetništva (sa više od 2000 direktnih korisnika). Upravo ovo i drugo naše iskustvo koristimo za pružanje podrške poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima hrane za obezbeđivanje investicionih sredstava iz IPARD programa.

IPARD II – instrument za pretpristupnu pomoć u oblasti ruralnog razvoja za programski period 2014.do 2020. godine pruža investicionu podršku od 175 miliona evra, namenjenu jačanju konkurentnosti sektora proizvodnje i prerade hrane, koja će pomoći postepenom prilagođavanju standardima EU u oblastima higijene, bezbednosti hrane, veterine i zaštite životne sredine, kao i diversifikacije ruralne ekonomije. IPARD II program se realizuje preko Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja.

IPARD trenutno funkcioniše u okviru sledećih „mera“:

Više informacija o ovim merama mogu se naći na našem namenskom sajtu: www.ipardfond.rs

Ako Vam je potrebna stručna i kvalitetna konsultantska podrška da obezbedite podsticajna sredstva iz IPARD  II  programa, ali i podrška tokom faze realizacije investicije, kontaktirajte nas preko kontakt forme direktno ispod. Analizu da li ispunjavate brojne opšte i posebne uslove IPARD programa izvršićemo besplatno. Ako budemo procenili da zbog aktuelnih kriterijuma nećete imati dovoljan broj bodova da dobijete IPARD podršku, saradnju Vam i ne predlažemo, a kako bi Vas poštedeli nepotrebnih troškova. Inače, sam trošak konsultantskih usluga koje Vam budemo pružili je prihvatljiv trošak koji se kao i ostali troškovi investicije refundira odobrenim sredstvima iz IPARD programa. Naši dosadašnji klijenti imaju prolaznost veću od 90%.

Preporučujemo da nas kontaktirate najmanje 2 meseca pre objavljivanja javnog poziva u slučaju izgradnje objekata, odnosno barem mesec dana pre javnog poziva kad su druge investicije u pitanju.