ИПАРД

Јавни позив за Меру 3 ИПАРД програма траје само до 29. октобра!

Комерцијална консултантска подршка за обезбеђивање подстицајних средстава/донација из ИПАРД програма за пољопривреду.

Ми имамо 20+ година искуства у изради пројеката, обезбеђивању донација и реализацији програма финансираних из различитих фондова Европске Уније. Обезбедили смо финансијска средства и имплементирали више од 150 пројеката. Такође, имамо по много чему јединствено искуство у организацији едукација из области подршке развоју предузетништва (са више од 2000 директних корисника). Управо ово и друго наше богато искуство користимо за пружање свеобухватне подршке пољопривредним газдинствима и правним лицима да обезбеде новчана средстава из ИПАРД програма.

ИПАРД – механизам (инструмент) за претприступну помоћ Европске уније у области руралног развоја пружa инвестициону подршку од 175 милиона евра ЕУ средстава намењених јачању конкурентности сектора производње и прераде хране, и руралног туризма. ИПАРД се у Србији реализује преко Управе за аграрна плаћања.

ИПАРД тренутно функционише у оквиру следећих „мера“:

Објавили смо наменски веб сајт ipardfond.rs како би на једном месту сажели информације о ИПАРД програму и нашим услугама. Такође, наш тим експерата задужен за подршку подносиоцима апликација за ИПАРД средства можете контактирати само преко контакт форме на ipardfond.rs сајту.