IPARD

Javni poziv za Meru 3 IPARD programa traje samo do 29. oktobra!

Komercijalna konsultantska podrška za obezbeđivanje podsticajnih sredstava/donacija iz IPARD programa za poljoprivredu.

Mi imamo 20+ godina iskustva u izradi projekata, obezbeđivanju donacija i realizaciji programa finansiranih iz različitih fondova Evropske Unije. Obezbedili smo finansijska sredstva i implementirali više od 150 projekata. Takođe, imamo po mnogo čemu jedinstveno iskustvo u organizaciji edukacija iz oblasti podrške razvoju preduzetništva (sa više od 2000 direktnih korisnika). Upravo ovo i drugo naše bogato iskustvo koristimo za pružanje sveobuhvatne podrške poljoprivrednim gazdinstvima i pravnim licima da obezbede novčana sredstava iz IPARD programa.

IPARD – mehanizam (instrument) za pretpristupnu pomoć Evropske unije u oblasti ruralnog razvoja pruža investicionu podršku od 175 miliona evra EU sredstava namenjenih jačanju konkurentnosti sektora proizvodnje i prerade hrane, i ruralnog turizma. IPARD se u Srbiji realizuje preko Uprave za agrarna plaćanja.

IPARD trenutno funkcioniše u okviru sledećih „mera“:

Objavili smo namenski veb sajt ipardfond.rs kako bi na jednom mestu saželi informacije o IPARD programu i našim uslugama. Takođe, naš tim eksperata zadužen za podršku podnosiocima aplikacija za IPARD sredstva možete kontaktirati samo preko kontakt forme na ipardfond.rs sajtu.