Народни парламент > Вести > Конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката

Конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката

Ресурс центар за Јабланички и Пчињски округ,  удружење Народни парламент у сарадњи са Канцеларијама за младе из Лесковца, Власотинца, Владичиног Хана, Врања и Трговишта и уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН расписује конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих.

Mladi su zakon

Ако сте креативни, храбри, хумани, ако желите да омогућите квалитетнији живот вршњацима, младима али и другим суграђанима у својој локалној заједници и имате између 15 и 30 година, учествујте у програму МЛАДИ СУ ЗАКОН који се реализује осму годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије!

На конкурс могу да се пријаве удружења младих и неформалне омладинске групе састављене од најмање пет чланова, као што су ђачки или студентски парламенти, разне омладинске секције и друге групе младих са територије Јабланичког и Пчињског округа. Неформалне омладинске групе морају имати минимум једну пунолетну особу.

Овде можете преузети комплетан текст КОНКУРСА као и ОБРАЗАЦ за писање предлога пројектне идеје. Конкурс је отворен до 18. јула 2017. године.

Представници одабраних омладинских група/удружења младих биће обавештени о наредној фази у којој ће развијати своје идеје у коначне предлоге омладинских волонтерских пројеката, уз менторску подршку Народног парламента.

Коначни резултати конкурса, односно предлози омладинских волонтерских пројеката који ће бити финансијски подржани биће објављени до 12. августа 2017. године.

Објављено у:
Објављено дана: