Народни парламент > Старије вести > Позив за учеснике/це из Лесковца: „Отварам врата, имам подршку”

Позив за учеснике/це из Лесковца: „Отварам врата, имам подршку”

Имаш између 15 и 30 година? Себе видиш као активисту/кињу који/а својим понашањем даје пример другима? Желиш да активно утичеш на подизање свести о важности превенције насиља код младих у Лесковцу?

Онда нам се придружи и пријави се за тренинг који Организација креативног окупљања – ОКО организује у партнерству са Народним парламентом и још 6 организација/КЗМ, у Вршцу, у хотелу „Србија” од 22. децембра до 25. децембра 2016. године.

Током тренинга упознаћеш се са основним принципима пружања психосоцијалне подршке за превенцију насиља, начинима промовисања ненасиља, вештинама вођења јавних акција, (имаћеш прилику да акције спроведеш у месту где живиш), начинима подизања свести локалне заједнице о проблему насиља.

Више о тренингу и начину пријављивања можеш прочитати у Позиву за учеснике/це. Овде можеш скинути и пријавни формулар који је потребно да попуниш и пошаљеш на мејл адресу назначену у формулару, најкасније до 11. децембра!

support-9

Тренинг се реализује у оквиру пројекта „Отварам врата, имам подршку“ чији је циљ да омогући укључивање свих актера у локалним заједницама у решавање проблема насиља међу младима путем пружања психосоцијалне подршке младих.

 

%d bloggers like this: